Sivas Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Hayat Ağacı Derneğini ziyaret etti

Sivas Cumhuriyet İlkokulundaki çocuklara yardımlaşmanın önemini anlatmak için ihtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş imkanı sağlamaya yönelik kurulan, Hayat Ağacı Derneği gezdirildi.


Gündem 5.10.2021 11:30:00 0
Sivas Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Hayat Ağacı Derneğini ziyaret etti

SİVAS(İGFA)-Sivas’ta ihtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş imkânı sağlayan Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankası, öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

Öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde, gıda, giyim, temizlik ve diğer reyonlarını gezdi. Cumhuriyet İlkokulu 3. Sınıf Öğretmeni Hatice Bülbül, öğrencilere dayanışmanın önemini anlatırken, Hayat Ağacı Derneği ve Gıda Bankasını yerinde gören 3. sınıf öğrencileri ise, topladıkları para yardımı ile ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacaklarını öğrendikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Sivas'taki yardım kuruluşunu gezen öğrencilerin, şimdiye kadar toplam 995 TL para topladığı tespit edildi. Toplanan yardımı teslim eden öğretmen ve öğrencilere bağış makbuzu verildi. 


Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi
Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak