Sivas Esentepe’de hak sahiplerine tapuları teslim edildi


Gündem 19.06.2021 17:30:00 0
Sivas Esentepe’de hak sahiplerine tapuları teslim edildi

Sivasta Esentepe Mahallesi Lütfi Fikret Tuncer İlkokulu bahçesinde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, kentsel dönüşüm projesinde gelinen son durumun hakkında bilgiler vererek rezerv alanda 18. madde uygulaması tamamlanan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

SİVAS (İGFA) - Sivasta “Bizim Makamımız Mahallelerimiz” sloganıyla bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, bu anlamda Mahalle Meclisi Toplantıları’nın ikincisini Esentepe ve Yunus Emre Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Açık hava toplantısına Başkan Bilgin’in yanı sıra; AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Burak Kuruçay, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Mahalle muhtarlarının görüşlerinin de alındığı toplantıda  AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu,  26 aydır özellikle Sivas Belediyesinin hem icraat, hem de yatırım anlamında şehre çağı atlatırken, gönül belediyeciliğinin önemli örneklerini sergilemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“ŞEFFAF VE HESAP VEREBİLİR BİR ANLAYIŞLA HİZMET EDİYORUZ”

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin,  halkın içinde, halkla beraber halkı yönetime katan ve hesap vermekten korkmayan, gerektiğinde açık mikrofon hemşerilerimizin arasına katılarak sorun varsa sorunla yüzleşmekten korkmayarak sorunumuzun ne şekilde çözeceğimizi de açık yüreklilikle anlatan bir yönetim anlayışıyla iki yılı geride bıraktıklarını anlattı. Başkan Bilgin, 2019 Mart ayından bugüne kadar yaklaşık 26 aylık geçti, hiçbir mazeret ve bahane üretmeden hizmete devam edeceklerini söyledi.

Toplantıda 18’inci madde uygulaması biten ve tapularını alan mahalle sakinlerine tapularını veren Başkan Bilgin, soru cevap bölümünde de mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayarak taleplerini dinledi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor