Sivas Güründe bir haftadır pozitif vakaya rastlanılmadı

Sivasın Gürün ilçesinde COVID-19 ile mücadeleye yönelik tedbirler sayesinde bir haftadır yeni pozitif vakasına rastlanmadığı bildirildi.


Gündem 9.02.2021 13:00:00 0
Sivas Güründe bir haftadır pozitif vakaya rastlanılmadı

SİVAS (İGFA) - Gürün Kaymakamı Kadir Algın, sıkı tedbirler sonrasında bir haftadır yeni vakaların ilçede görülmediğini söyledi. Tedbirlere uyumun devam etmesi gerektiğine vurgu yapan Kaymakam Algın, "İlk günden itibaren koronavirüs tedbirlerinin harfiyen uygulandığı Güründe vaka bulunmamasına rağmen Gürünlüler evlerinden çıkmıyor. Virüsün bir haftadır ilçemizde görülmemesi, bundan sonra da görülmeyeceği anlamına gelmiyor. O nedenle salgının sıfıra indirilmesi alınan kararları doğru bir şekilde uygulamamız ile doğru orantılıdır. Gürünlüler evlerinde kalarak, hem kendilerini hem komşularını hem sevdiklerini hem de ilçelerini bu virüsten korumuştur. Bu nedenle tüm Gürünlülere teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı