Sivas Güründe işyerlerinde COVID-19 denetimleri sürüyor

Sivasta pandemi dolayısıyla halkı tedbirler konusunda uyaran Gürün Kaymakamlığı işyerleri yerlerinin denetimlerini sürdürüyor.


Gündem 16.02.2021 16:00:00 0
Sivas Güründe işyerlerinde COVID-19 denetimleri sürüyor

SİVAS (İGFA) - Sivasın Gürün ilçesinde COVID-19 ile ilgili mücadele kapsamında işyerleri denetimleri sürdüren Gürün Kaymakamlığı, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme noktasında esnafları uyardı. Sosyal izolasyon ve fiziki mesafeyi korumak adına gerekli denetimlerin aralıksız olarak sürdüğünü kaydeden Kaymakamlık, bu süreci birlikte atlatacaklarını söyledi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.