Sivas olarak ihtiyaç duyulan her alanda varız


Gündem 13.07.2021 16:30:00 0
Sivas olarak ihtiyaç duyulan her alanda varız

Şehir içi yolların standardını yükseltmek, ulaşımı kolay ve konforlu bir hale getirmek için çalışmalarına devam eden Sivas Belediyesi sadece cadde ve sokakları değil okul, cami, hastane, kamu-kurum ve kuruluşlarının bahçe, yol ve peyzaj düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

SİVAS (İGFA)  - TÜRASAŞ Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Bölge Müdürü Atanur Karadağ ile birlikte altyapı, asfalt, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.

Kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam eden Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin; TÜRASAŞ Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Başkan Bilgin, Bölge Müdürü Atanur Karadağ ile birlikte yerleşkede yapımı devam eden altyapı, asfalt, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve ekibine teşekkür eden TÜRASAŞ Bölge Müdürü Atanur Karadağ, tüm gayretlerle çalışan Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti. 

Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu ifade eden Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, “TÜRASAŞ Bölge Müdürlüğümüzdeki çalışmaları yerinde görmek için bugün çalışmanın olduğu alandayız. İhtiyaç olan her yerde Sivas Belediyesi olarak hiçbir ayrım yapmadan kamu-kurum ve kuruluşlarımızla ortak çalışma içerisinde projelerimizi yürütüyoruz. Katma değeri yüksek ürünlerin üretimi noktasında lokomotif görevini üstlenen TÜRASAŞ Bölge Müdürlüğümüz şehrimize değer katarak istihdama ve üretime önemli katkılar sağlıyor. Bu kapsamda üreten, istihdam sağlayan müdürlüğümüzün eksiklerini tamamlamak üzerimize düşen görevleri yerine getirebilmek için bulunduğumuz alanda altyapı, yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımıza başladık. İnşallah bayram öncesi de çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı