Sivaslı öğrenciler sanal okula alıştı

Sivasa bağlı Gürun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, Sanal Okul Projesine katılan 12 ortaokulunun 8nci sınıf velileriyle video konferans toplantısı yaptı.


Gündem 9.02.2021 13:00:00 0
Sivaslı öğrenciler sanal okula alıştı

SİVAS (İGFA) - Sivasın Gürün İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, pandemi süreci ile birlikte, öğrencilerin uzaktan eğitim almaya başladığını hatırlatırken, hayata geçirilen Sanal Okul projesiyle, öğrencilerin çalışmalarını evden bilgisayar yoluyla tamamladığını ve öğretmenlerle uzaktan etkileşime geçerek derslerine devam ettiğini söyledi. 

Muharrem Demir, "Pandemi hayatı kısıtladı diyorlar da; Hayata ve eğitime dair yeni yöntemler, yeni teknikler ve stratejiler keşfettik, teknolojimiz gelişti, imkânlarımız çoğaldı, ihtiyaçlarımız azaldı, demiyorlar derken, "Nokta-i nazar, umuda bakar, kar kış,  uzak yakın, merkez, köy demeden evlerimizde öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte aynı anda yapmaktan mutluluk duyduk" ifadelerini kullandı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı