Sivasta 5 bin ağaç toprakla buluştu

Şehrin birçok yerinde ağaçlandırma çalışmalarına devam eden Sivas Belediyesi 5 bin ağaç dikti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerin ağaç dikme çalışmasına katılan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İnanıyoruz ki bundan 5-10 yıl sonra cadde ve sokaklar


Gündem 11.10.2021 15:00:00 0
Sivasta 5 bin ağaç toprakla buluştu

SİVAS(İGFA)- Yüksel Yancı Caddesi’nde 5 bininci nitelikli ağacı toprakla  buluşturan Sivas Belediyesi park ve bahçeler olmak üzere 20 ayrı noktada 10 cadde ve sokakta ağaçlandırma çalışması yaptı. 

Park ve bahçeler başta olmak üzere şehrin dört bir yanında ağaçlandırma çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Bilgin, " Muhsin Yazıcıoğlu ve Necmettin Erbakan Bulvarları, Şehit Kenan Ardıç, Kazım Karabekir, Hayri Sığırcı, Bağdat, Rasim Başar, Yüksel Yancı, Kardeşler, Şifa Caddeleri, Yeni Numune Hastanesi ve Yeni 4 Eylül Stadyumu çevresi ve birçok sokağımızı nitelikli ağaçlarla buluşturduk.

Sivas’ın mevsim şartlarına uygun ağaçları tercih ediyoruz. Çınar ağacı, Ihlamur Ağacı, Lake, Flamingo, Akça ağaçlarının dikimini gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yüksel Yancı Caddesinde yapılan ağaçlandırma çalışmasıa katılan Başkan Bilgin'e ,Başkan Yardımcısı Levent Olgun, Park ve Bahçeler Müdürü Özel Açık ve belediye personeli eşlik etti. 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı