Gündem

Gündem Haberleri

Sivasta ana şebeke borusu patladı


Gündem 25.10.2021 17:30:00 0
Sivasta ana şebeke borusu patladı

Sivasta gece saatlerinde Belediyeye ait 1000lik içme suyu hattında yaşanan patlama sonrası cadde suyla kaplandı. Ekiplerin anında müdahale ettiği arıza, sabaha karşı giderilerek hatlara tekrar su verildi.

SİVAS(İGFA)-  Sivas'ta Kepenek Caddesi'ndeki ana şebeke borusunun patlaması sonucu bazı mahallelerde su kesintisi yaşanırken çevredeki işyeri ve dükkânlarda ise maddi hasar oluştu.  Arızanın yaşandığı bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, zarar gören işyerlerini ziyaret ederek esnafa destek olacaklarını dile getirdi. 

Sivas Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gece boyunca çalışmalarına devam etti. Cadde moloz birikintilerinden temizlerken iş yerleri ve bodrum katlara dolan sular tahliye edildi. Sabah saatlerinden itibaren de yolda oluşan göçükler doldurularak asfalt ve kaldırımlardaki bozulmalar giderilmeye başlandı.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zMfffr_jsIs

Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi