Sivasta Kızılayın binası kütüphaneye dönüşecek

Sivasta Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Kızılaya ait 5 katlı bina Sivas Belediyesi ve Kızılay arasında yapılan protokol ile kiralanarak kütüphaneye dönüştürülecek.


Gündem 12.03.2021 12:00:00 0
Sivasta Kızılayın binası kütüphaneye dönüşecek

SİVAS (İGFA) - Sivas Belediyesi, Kızılay Şubesine ait 5 katlı binada yapılacak çalışma ile gençlerin vakit geçirebileceği, kitap okuyabileceği, sosyal kültürel etkinlik yapabileceği bir bina haline getirecek.

Sivas Belediyesi Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarıların katılımıyla protokol imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Kızılay Sivas Şube Başkanı Mustafa Sarılar, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in Sivas için öngördüğü bir projenin gençler için iyi bir kazanım olacağını söyledi.

Şehirdeki veya ülkedeki değerleri verimli olarak kullanma için yoğun gayret sarf ettiklerini ifade eden Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, "Kızılayımızın şehrin en güzel yerinde olan binasını biz kamu yönetiminin rantabl kullanma ilkesi gereği belediyemizce Sivas’a değer katacak bir projeyi hazırlayarak gençlerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Asıl olan, bina yapmak yeni binalar kazandırmak değil mevcut Kızılay binamızı en güzel şekilde değerlendirip gençlerimizin hizmetine sunmaktır. Ortak akıl istişareyle bu şehre değer katacak insana dokunacak insan merkezli projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.




Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!
TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka
Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti
Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi
Beyaz et üretiminde kaçak işçi ve fiyat oyunu! Beyaz et üretiminde kaçak işçi ve fiyat oyunu!