Sivasta öğrenciler 900 TL yardım topladı


Gündem 12.11.2021 12:00:00 0
Sivasta öğrenciler 900 TL yardım topladı

Sivas Gazi Osman Paşa İlkokulu Sınıf öğretmeni Yücel Budak, Hayat Ağacı Derneği kurulduğundan bugüne, öğrencileriyle birlikte ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

SİVAS (İGFA)- Gazi Osman Paşa İlkokulu, bu sene 2-A sınıfında kısa süre içinde bir yardım kampanyası düzenleyerek, Gıda Bankası'na destek oldu. Sınıf Öğretmeni Yücel Budak ve beraberindeki öğrenciler, Hayat Ağacı Derneğini ziyaret ederek topladıkları 900 TL’yi teslim ettiler. İhtiyaç sahibi çocuklara yardım etmenin mutluluğu ile Hayat Ağacı Derneğini ziyaret eden öğrenciler, burada Gıda Bankasının gıda, giyim ve diğer reyonlarını gezdi. 

Gazi Osman Paşa İlkokulu 2-A Sınıf Öğretmeni Yücel Budak, pandemi sebebiyle yardımlarına bir süre ara verdiklerini belirterek, yardımlarıyla Hayat Ağacı Derneğine katkı sağlayan hayırseverler ile faaliyetlerin sürdürülmesinde destek olan Sivas Belediyesine teşekkür etti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TPNaKVsKQzc

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı