Sofraları boş bırakmayacağız

Örtü altı sebze üretiminin merkezlerinden Kumluca’ya inceleme ziyaretinde bulunan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, "insanoğlu otomobil, giyim gibi birçok ihtiyaçtan vazgeçer ama, yemeden içmeden yaşayamaz. Bu yüzden “Sofraları boş bıra


Yaşam 13.02.2021 01:06:00 0
Sofraları boş bırakmayacağız

Örtü altı sebze üretiminin merkezlerinden Kumluca’ya inceleme ziyaretinde bulunan Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, "insanoğlu otomobil, giyim gibi birçok ihtiyaçtan vazgeçer ama, yemeden içmeden yaşayamaz. Bu yüzden  “Sofraları boş bırakmayacağız”" dedi.

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk; “Bu gün, komşu ilimiz olan Antalya’nın Kumluca İlçesine ziyaret yapıyoruz. Kumluca’da seralarımızı, toptancı halimizi, Pazar yerimizi ziyaret ettik. Şimdi de Kumluca Ziraat Odası Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Bu gezimizi bizim büyük bir aile olduğumuzu belirtmek için yapıyoruz. Her yıl geliyoruz. Dostluk köprüsü kurmaya geliyoruz. Birbirimizle ne kadar istişare ve iletişim içerisinde olursak, aramızdaki ikili diyaloglarla her sorunun çözüleceğine inanıyorum. Ziraat Odaları Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’ın önderliğinde, İl koordinasyon Başkanları, İlçe Başkanları hep büyük bir aileyiz. Türkiye'de yaklaşık 500 Bin üyemiz var. Sofralarımızı boş bırakmıyoruz. Bırakmayacağız da. Biz kendi ilimize hâkimiz. Bizim ilimizde, elma, gül ve lavanta gibi, 3 ana kalemde üretim var. Tarım alanlarımızı sulamak için, Eğridir Gölü gibi bir avantajımız var. Pandemi yüzünden zor bir süreçten geçiyoruz. Ama her şeye rağmen üretmeye devam edeceğiz. Sofralarımızı boş bırakmayacağız. En önemlisi de birlik ve beraberlik içinde olacağız. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz” dedi.


Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirten Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce ise; “Başkanımın da söylediği gibi, Ziraat Odaları olarak büyük bir aileyiz. Birlikte hareket edersek, hem üretimde başarıya ulaşırız. Hem de üretim deki sorunları daha kolay aşarız” dedi.

 

Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu'nu gençler sevdi Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu'nu gençler sevdi
UEDAŞ yatırımda hız kesmiyor UEDAŞ yatırımda hız kesmiyor
Köylerde bisiklet dönemi Köylerde bisiklet dönemi
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model