“Sokak hayvanlarının korunması önemli”


Gündem 13.06.2021 13:00:00 0
“Sokak hayvanlarının korunması önemli”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Lefke Kalkındırma Derneği (LEKAD)’nin Lefke sokak hayvanlarını koruma amacıyla kurulan Pati Dostları Komite üyelerini kabul etti.

KKTC (İGFA) - KKTCde Lefke sokaklarındaki hayvanların zor durumda olduğunu belirten Pati Dostları Komite Başkanı Özlem Oran, önceleri bu konuda kişisel olarak kendinin ve arkadaşlarının çabalarıyla yardımcı olmaya çalıştıklarını şimdi ise komite çatısı altında bu konuda çalışmalar yapmaya başladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar kabuldeki konuşmasında, komitenin amacını ve yaptıkları çalışmaları takdir ettiğini belirterek, bu çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını kaydetti. Tatar, belediyelerin veya hayvan severlerin inisiyatifine bırakılan bir durum söz konusu olduğunu belirtti.


Başkan Başdeğirmen: Üniversitemiz ile birlikte kentimizi daha da büyüteceğiz Başkan Başdeğirmen: Üniversitemiz ile birlikte kentimizi daha da büyüteceğiz
Isparta il koordinasyon kurulu toplantısında 2024 yılının İl 3 ayı değerlendirildi Isparta il koordinasyon kurulu toplantısında 2024 yılının İl 3 ayı değerlendirildi
Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı