Son dakika: 400 milyon TL'lik yatırım desteği! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak duyurdu!


Ekonomi 8.06.2020 14:14:00 0
Son dakika: 400 milyon TL

 , 'Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Albayrak, "İthalatı azaltıp, ı artıracak yatırımları desteklemeye devam ediyoruz. 'nın açıkladığı 20 milyar TL büyüklüğündeki "Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi" ile firmalarımıza 10 yıl vadeli 400 milyon TL'ye kadar yatırım desteği sağlanacak." dedi.

KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRETİM YAPANLARA SABİT FAİZLİ TL CİNSİ OLARAK SUNULACAK
Bakan Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlk aşamada Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınmasında önemli rol üstlenen Kalkınma Yatırım Bankası aracılığıyla kullandırılacak kredi; istihdamı artıran, cari dengeye katkıda bulunan ve katma değeri yüksek üretim yapanlara sabit faizli TL cinsi olarak sunulacak. Hayırlı olsun." dedi

Antalya il kültür ve turizm müdürlüğü’ne Ayhan Gök atandı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Ayhan Gök’ün atanması, başta Kaş olmak üzere turizm bölgelerinde sektör temsilcileri tarafından yakından takip edilen önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Milletvekili Oğuz Bucak’ta Muhtarları dinledi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak’ta düzenlenen Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı’nda kamu kurumları ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin ihtiyaçlarını masaya yatırdı.
Mehmet Uğur Gökgöz Sahada: Taksici Esnafına Ziyaret AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, sahada ziyaretlerini sürdürerek taksici esnafıyla bir araya geldi, esnafın talep ve görüşlerini dinledi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’ya geldi Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı, Vali Hulusi Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetin ve Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve Tuğba Vural Çokal karşıladı.
Yazgan Sahada, Mesaj Veriyor Isparta’da yeniden adaylık hazırlığında olduğu konuşulan Atakan Yazgan’ın Eğirdir çıkarması, siyasi kulisleri hareketlendirdi.