Son dakika! Akdeniz'de art arda depremler


Gündem 7.12.2019 18:25:00 0
Son dakika! Akdeniz

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Girit Adası açıklarında saat 17.34'te 4.1, 17.46'da ise 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin 5 km derinlikte gerçekleştiği açıklandı.

 

SONDEPREMLER

“Davraz, En Güvenli Kayak Merkezi Olma Özelliğini Güçlendiriyor” Davraz Kayak Merkezi Genel Koordinatörü Kubilay Oktay Başyiğit, yüksek rakımı, güçlü konaklama altyapısı, devlet onaylı kamp merkezi kimliği ve en zorlu hava şartlarında dahi üst düzey güvenlik önlemleriyle Davraz’ın Türkiye’nin e
AK Parti'de 108 başkan değişti AK Parti Teşkilat İşleri Başkanlığı, şubat ayında gerçekleştirilen 8. Olağan Kongre’den bu yana teşkilat yapılanmasında dikkat çekici bir değişim sürecine imza attı.
Davraz Kayak merkezinde yeni ücret tarifesi duyuruldu Türkiye'de Isparta’nın önemli kış turizm noktalarından biri olan Davraz Kayak Merkezi, 2025–2026 kış sezonu için geçerli olacak bilet ve otopark ücretlerini açıkladı.
İnek Sütü Toplama Azaldı, Ürün Çeşitliliği Arttı Ticari süt işletmelerince Ekim ayında toplanan inek sütü miktarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,2 düşerken, yoğurt ile ayran-kefir üretiminde artış yaşandı.
Tavuk eti üretimi artarken yumurta azaldı Ekim 2025’te tavuk eti üretimi yüzde 8,7 artışla 247 bin 392 tona yükselirken, tavuk yumurtası üretimi yüzde 3,9 düşüşle 1,81 milyar adet olarak gerçekleşti. Ocak–Ekim döneminde ise et üretimindeki artış sürerken, yumurta üretimin