Son dakika! Araç sahipleri müjde! İndirim geldi…


Gündem 11.08.2020 15:58:00 0
Son dakika! Araç sahipleri müjde! İndirim geldi…

Son dakika! Araç sahipleri müjde! İndirim geldi…

Son dakika haber! Tüm dünyayı sarsan corona virüs nedeniyle Türkiye’de araç hasar sayısında düşüşlerin yaşandığını söyleyen İSAD ( İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği ) Onursal Başkanı Turusan Bağcı, “Bu dönemde insanların arabalarını kullanmıyor olmasıyla hasar sayısında bir azalma oldu. Bu nedenle bazı sigorta şirketleri bu branşlarda kar açıklamaya başladı. Hal böyle olunca insanlar sigortasız kalmasın diye çeşitli destekler gelmeye başladı. Örneğin İyi sürücüler geçen yıl 1000 TL’ye aracına sigorta yaptırırken bu yıl 500- 600 TL’ye yaptırabilecek.” dedi.

Corona virüs nedeniyle trafik sigortasında bazı şirketler iyi sürücülere büyük indirimler yapmaya başladı. İşte detaylar…

TAKSİT SAYISI ARTIRILDI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İSAD ( İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği ) Onursal Başkanı Turusan Bağcı, “Corona virüs salgını ile birlikte sigorta sektöründe corona virüs ile ilgili tedbirler alınmaya başlandı. İlk olarak trafik sigortasının taksit sayısı artırıldı. “dedi.

ŞİRKETLER İNDİRİME GİTMEYE BAŞLADI

Pandemi döneminde çok sayıda vatandaşın araçlarını garajında tuttuğunu belirten Bağcı,”Salgın nedeniyle vatandaşların çok dışarı çıkmıyor olması nedeniyle hasar sayısında bir azalma meydana geldi.

Hal böyle olunca trafik sigortasında uzun yıllardan beri oluşan zarar grafiği, kara geçmeye başladı. Bu nedenle sigorta şirketleri bu branşlarda kar açıklamaya başladı.

Açıklanan karlarla beraber trafik sigortası ve kaskoda birçok şirket indirime gitmeye başladı.” dedi.

YARI YARIYA AZALDI

İyi sürücü ile kötü sürücü arasında farkın giderek açıldığını söyleyen Bağcı, ” İyi sürücü bir yıl önce trafik sigortasına 1000 TL öderken bu yıl 500-600 lira gibi bir rakam ödemeye başladılar.

Bu sürecin bu şekilde birkaç ay daha devam edeceğini tahmin ediyoruz. ” dedi. (Milliyet)


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü