Son dakika! İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama! 14 ilde karantina kalktı!


Gündem 15.04.2020 15:41:00 0
Son dakika! İçişleri Bakanlığı

14 ildeki 41 yerleşim yerinde karantina uygulaması kaldırıldı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Saat 15.00 itibarıyla 58 ilimizdeki toplam 227 yerleşim yerinde karantina tedbirleri uygulanmaktadır. 14 ildeki 41 yerleşim yerinde karantina kararı kaldırılmıştır." ifadeleri kullanıldı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

 

İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada karantina uygulanan bölgelere ilişkin yeni kararlar duyuruldu. Açıklamada, "Saat 15.00 itibarıyla 58 ilimizdeki toplam 227 yerleşim yerinde karantina tedbirleri uygulanmaktadır.14 ildeki 41 yerleşim yerinde karantina kararı kaldırılmıştır." ifadeleri yer aldı.

 

 İÇİŞLERİ'DEN KARANTİNA AÇIKLAMASI

 
İçişleri Bakanlığı'nca, bugün saat 15.00 itibari ile 58 ildeki 227 yerleşim yerinde karantina tedbirlerinin uygulandığı açıklandı.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, küresel koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de topyekun mücadele yürütüldüğü bildirildi. Bu bağlamda il ve ilçelerde mülki idare amirleri başkanlığındaki umumi hıfzıssıhha kurullarından yerleşim yerlerine ilişkin karantina kararları alındığı ve bu kararların titizlikle uygulandığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl
Araç İçinde Vurulmuş Halde Ölü Bulundu Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Karapınar Köyü Kuşdili mevkiindeki dağlık alanda 52 yaşındaki bir kişi aracında hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Burdur’da 4 Çocuk Anneliğiyle Otobüs Şoförü! Burdur’da 4 Çocuk Anneliği ve Otobüs Şoförlüğünü Bir Arada Yürüten Kadın
Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı Oldu Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı. Isparta Adliyesi’nden HSK’ye kritik görev transferi gerçekleşti.
Isparta’da zekât ve bağış çağrısı: Diyanet Vakfı iletişim ve hesap bilgilerini paylaştı Türkiye Diyanet Vakfı, Isparta’da ihtiyaç sahipleri ve yetim aileler için zekât ve bağış çağrısı yaptı; vatandaşlar iletişim ve hesap bilgileri üzerinden destek verebilecek.