Gündem

Gündem Haberleri

Son Dakika; Ölü Bulundu


Gündem 10.09.2019 14:42:00 0
Son Dakika; Ölü Bulundu
Isparta'nın Eğirdir'e bağlı Balkırı Köyünde intihar olayı meydana geldi. 64 yaşındaki H.Ö. iple intihar ederek yaşamına son verdi. Olay yerine jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi. H.Ö.'nün cansız bedeni olay yerine gelecek savcı incelemesinden sonra Adlı Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.
Zabun’dan Isparta’ya müjde: Hayati projeler 2026 yatırım programında AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, yürüttüğü yoğun girişimler ve temaslar sonucunda Isparta için büyük önem taşıyan birçok projenin 2026 Yılı Yatırım Programı’na alındığını duyurdu.
Müge Anlı’da şok iddialar: Hediyeler, paralar, yalanlar Keçiborlu’nun Aydoğmuş Köyü'nde 04 Aralık tarihinde vahşice katledilen Ferdi Özdemir cinayeti ile ilgili somut bir gelişme henüz yok.
AKSU BELEDİYE BAŞKANI İSA YILDIRIM: "HAK, HUKUK, ADALET DEDİK; SÖMÜRGE BELEDİYESİNE DÖNDÜK!" AKSU BELEDİYE BAŞKANI İSA YILDIRIM: "HAK, HUKUK, ADALET DEDİK; SÖMÜRGE BELEDİYESİNE DÖNDÜK!"
Kaş-Kınık, Demre ve Kumluca İçin Don Uyarısı Antalya’nın Kaş-Kınık, Demre ve Kumluca ilçelerindeki üreticiler için de don uyarısı yapıldı.
Turgut’tan Yeni Nesil Oda Mesajı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı, Yaprak Tarım sahibi iş insanı Aladdin Ünal Turgut, seçim çalışmaları kapsamında sanayi ziyaretlerini sürdürüyor.