Son dakika... Maaşlar 355 tl artacak


Ekonomi 6.12.2019 12:05:00 0
Son dakika... Maaşlar 355 tl artacak

6 Aralık itibari ile intibak yasası hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu anlamda intibak yasası dört gözle bekleniyor. 2000 sonrası emeklilerin maaşlarındaki mağduriyetlerin giderileceği emekli intibak yasası binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. İntibak yasasının ne zaman çıkacağı henüz netlik kazanmadı. 2000 öncesi emekli olanlar daha yüksek emekli aylığı alıyor. 2000 sonrası azalan emekli aylığı, 2008 sonrasında da bir düşüş yaşadı. Peki, emekli intibak yasası ne zaman çıkacak? Emekli intibak yasası kimleri kapsıyor? İntibak maaşları nasıl etkileyecek? Sizler için intibak yasası ile ilgili merak edilen soruların yanıtlarını derledik.

SSK SGK ve Bağkur emekli maaşı intibak zam oranı hakkında açıklamalar oldukça merak ediliyor. SSK ve Bağ-Kur'luların maaşını artıracak ve emeklilik şartlarında eşitlik sağlayacak yeni düzenlemeler gündemde. SGK, sehven eksik bağlanan aylıklara mercek tutarak, gelir farkını azaltacak uygulamaları hayata geçirecek. Esnafın emekli olabilmesi için gerekli olan 9000 gün prim sayısını, 7200'e indirecek teklif, Meclis'e sunulacak. Peki İntibak ile emekli maaşı ne kadar artacak? İşte güncel emekli maaşları! İntibak bekleyen SSK ve Bağ-Kur emeklilerine de yolu açabileceği, gelirlerinin yükselebileceği belirtiliyor. İşte detaylar.... son dakika haberleri intibak zammı gelişmeleri takvim.com.tr'de sizlerle olacak.

Üç bakan Antalya’da ortak hedefte buluştu Antalya’da bir araya gelen eğitim, spor ve sosyal hizmet bakanları; çocukların ve gençlerin gelişimini merkeze alan politikalar ile yeni yatırım ve iş birliklerini masaya yatırdı.
Burdur’da ASM ve 112 için protokol imzalandı Burdur’da Sağlığa Hayırsever Desteği: Menderes Mahallesi’ne ASM ve 112 İstasyonu Yapılacak
Daşdöner detaya girmeden seçilen Yücedağ'ı tebrik etti Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Genel Kurulu sonrası açıklama yapan Faruk Daşdöner, tüm üyelere teşekkür ederek yeniden seçilen Başkan Mehmet Yücedağ ve yönetimini tebrik etti, birlik ve beraberlik vurg
Kaş’ta ev yangını can aldı Antalya’nın Kaş ilçesinde çıkan ev yangınında bir kişi hayatını kaybetti.
Serik ulaştırma esnafı Tırık’la devam dedi Antalya’nın Serik ilçesinde Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlık Seçimleri tamamlandı. Yapılan seçimlerde mevcut başkan Hulusi Tırık, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.