SORAN, İSTİŞARE EDEN BİR BELEDİYE YÖNETİMİ VAR


Gündem 7.03.2021 19:54:00 0
SORAN, İSTİŞARE EDEN BİR BELEDİYE YÖNETİMİ VAR

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığındaki Belediye yönetiminin teknik konularda uzman görüşe başvurmasından memnun olduklarını söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcilik Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetimi ‘Bir şantiye bir şef’ kampanyası kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Makine Mühendisi Hakkı Kaya’yı ziyaret etti. Başkan Korkmaz, ziyaretinden her şantiyeye bir şantiye şefi olmasını hedefleyen kampanya hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Kaya da sektör ve ilgili meslek örgütleri ile işbirliği ve istişare içinde olduklarını belirterek “alacağımız tüm kararlar ve uygulamalarda meslek örgütlerimizi dinliyor, istişare ediyoruz. Bu işbirliğimizden şehriniz kazanıyor” dedi.
İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz da “istişareye açık, iletişime açık bir belediye yönetimimiz var. Sayın Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen göreve geldikten sonra hem kendisi hem teknik ekibi işin uzmanına danışan, istişare eden, Odaları dikkate alan ve önemseyen bir belediye yönetimimiz var. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.