Sosyal konutlar için başvuru tarihleri belli oldu


Gündem 12.12.2019 22:37:00 0
Sosyal konutlar için başvuru tarihleri belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Vatandaşların 20 yıl vade ile kira öder gibi ev sahibi olmalarını sağlayacak sosyal konutlar için başvuruların 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

240 ay vade ile yüzde 10'u peşin aylık 894 lira ödemeyle evlere sahip olunacak. 2+1 ve 3+1 evler sahiplerine 1-1.5 yıl içinde teslim edilecek.

2+1 konutlar 140-180 bin lira fiyat aralığında, 3+1 konutlar 160-210 bin lira fiyat aralığında satışa sunulacak.

Gölhisar’da pancar kantar alanı sorunu çözüldü Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, pancar üreticilerinin uzun süredir yaşadığı kantar alanı sorununu çözüme kavuşturduklarını açıkladı.
Kumluca’da tarım işçisi yevmiyesi netleşti: 2026 için 1.800 tl Kumluca, Beykonak ve Finike bölgelerinde 2026 yılında uygulanacak tarım işçisi günlük yevmiyesi 1.800 TL olarak belirlendi. Kararın bir yıl boyunca değiştirilmeyeceği tutanak altına alındı.
Sahadan gelen başkan adayı Ankara Kantinciler Esnaf Odası başkan adayı Okan Fırat, şeffaf yönetim ve güçlü temsil vaatleriyle esnafın umudu oldu.
Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmesi 2044’e kadar Isparta Belediyesi’nde Türkiye’nin örnek tabiat parklarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmesi, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Mahmut Temel arasında imzalanan protokolle 2044 yılına
Serik’te Kaçak Ürün Operasyonu Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Serik JASAT ekiplerince düzenlenen operasyonda, binlerce adet gümrük kaçağı güneş gözlüğü ve kol saati ele geçirildi.