Sosyal konutlar için başvuru tarihleri belli oldu


Gündem 12.12.2019 22:37:00 0
Sosyal konutlar için başvuru tarihleri belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Vatandaşların 20 yıl vade ile kira öder gibi ev sahibi olmalarını sağlayacak sosyal konutlar için başvuruların 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

240 ay vade ile yüzde 10'u peşin aylık 894 lira ödemeyle evlere sahip olunacak. 2+1 ve 3+1 evler sahiplerine 1-1.5 yıl içinde teslim edilecek.

2+1 konutlar 140-180 bin lira fiyat aralığında, 3+1 konutlar 160-210 bin lira fiyat aralığında satışa sunulacak.

Eski eş anlattı: Boşanmak için 2 milyon dolar teslim aldım Zeynep Kerimoğlu’nun ifadesine göre Gökhan Böcek, boşanma protokolü öncesi 2 milyon doları avukatlık ofisine çantalarla getirdi. İddialar iddianameye girdi.
AK Parti Burdur'dan esnaf odalarına 'Hayırlı Olsun' ziyareti Burdur’da AK Parti teşkilatı, güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarını ziyaret etti.
Antalya’da Park Halindeki Minibüste Şüpheli Ölüm Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yol kenarında park halinde bulunan kiralık minibüste 54 yaşındaki Kenan Yıldırım ölü bulundu; ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.
Toroslar’da Kış sertleşti: Yollar yeniden Kar altında Daha önce 1,5 metrelik karın eridiği Alanya–Taşkent hattında bu kez 1 metre güncel kar örtüsü oluştu. Son yağışlarla Toroslar’daki toplam kar miktarı 3 metreye yaklaştı.
Gökhan Böcek’in Eşinden Şok İddialar: “Kandırıldım” Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında hazırlanan iddianamede; aile içi WhatsApp yazışmaları, ses kayıtları ve MASAK raporları delil olarak yer aldı. Gökhan Böcek’in eşi Zuhal Böcek’in “kandır