Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Hz. Muhammed rüyamda koronvirüsün tedavisini söyledi


Gündem 26.03.2020 18:43:00 0
Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Hz. Muhammed rüyamda koronvirüsün tedavisini söyledi

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Hz. Muhammed rüyamda koronvirüsün tedavisini söyledi

Son günlerde ülkemizde önlemlerin alındığı koronavirüs ile ilgili her gün yeni bir şey çıkmaya devam ediyor . Şimdide sumak ekşisinin Corona virüse iyi geldiği konusunda bir görüntü yayıldı.

Çin’den tüm dünyaya yayılan Koronavirüs salgını ardından bugün herkes bir rüyayı konuşuyor. Rüyada peygamberimizi gören bir kadın Hz. Muhammed’in ‘sumak suyunu için’ dediğini söylüyor. 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan bir kadın bu Recep ayında iki defa peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’i rüyasında görmüş. Rüyasını bizzat imama anlatan hanımefendinin rüyaları şu şekilde:

PEYGAMBERİMİZ RÜYASINA GİRDİ

Birinci rüyasını Recep ayının bir Cuma akşamı, Regaip kandilinde gördü. Rüyada peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Cudi Dağı’nda, Hz. Nuh’un gemisinin karaya oturduğu yerde bir oda gibi bir yapı görüyor. İçeriye giriyor. Hz. Muhammed (S.A.V)  orada… Beyaz elbiseli, beyaz sakallı, parlayan bir yüz olarak görüyor.

KORONAVİRÜS’ÜN ŞİFASI SUMAK MI?

Ona ‘Kızım, bu hastalık ve virüs gayrimüslimlerden geldi ve dünyaya yayılıyor. Sen söylediklerimi dinle ve herkese söyle ve paylaş. Daha ümmetimi bulaşık perişan olmadan, bu virüsün dermanı ve ilacı sumaktır. Suyun içine biraz sumak karıştırıp için. Allah’ın izni ile hasta olan şifa bulur. Hasta olmayanı da hastalık tutmaz. ” dedi.

GAYRİMÜSLİMLERE DE ANLAT

Rüyasında kadın peygamberimize ‘Ya Resulullah gayrimüslimlere de mi söyleyeyim?’ demiş. Peygamberimiz ‘Evet’ demiş. ‘Çünkü bu hastalık onlardan da kesilirse ümmetime de gelmez, onlara de bulaşmaz. Hem de onların bazılarına hidayete sebep olur.’ demiş. Ardından uyanmış.

Kadın bu kez peygamberimizi Miraç Kandili gecesi gördüğünü anlatıyor. Bu kez peygamberimiz yine aynı yerde kendisine kızgın bir şekilde ‘Neden insanlara söylemedin’ dediğini ifade ediyor. Bu salgın ümmete yayıldı. Kadın ‘Ya Resullulah kime söylesem de inanmazlar, bundan dolayı çekindim söyleyemedim’. Peygamberimizin ise ‘Heralde sen de inanmıyorsun’ dediğini anlattı. Hz. Muhammedi’in bir elinde sumaklı su dolu bir sürahi, diğer elinde bir kor ateş. O odada iki hasta görüyor. Ve kendisine bak gör dediğini belirtiyor.

SUMAK SATIŞLARI ARTTI

Bir kişinin rüyasında Peygamberimizi gördüğü ve sumak korona virüsü yok ediyor dediği video milyonlarca kişi tarafından paylaşılırken sumak satışları bir anda tavan yaptı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma
Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı? Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı?
Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!