SOSYAL MESAFELİ ETKİNLİĞE ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ


Siyaset 11.07.2020 01:57:00 0
SOSYAL MESAFELİ ETKİNLİĞE ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Koronavirüs nedeniyle sıkılan ve etkinlik kapasiteleri azalan çocuklar için sosyal mesafeye de dikkat ederek 7-15 yaş arası kız ve erkek çocukların katılımı ile Şehit Ömer Halisdemir Parkında top sektirme, penaltı atma, top sürme, huni devirme ve müzikli etkinlik düzenledi. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren aileler ve çocukları doyasıya eğlendi.

Etkinlik alanına girişte Bucak Belediyesi ekipleri tarafından ateş ölçümü yapıldı. Maske, eldiven ve şapka dağıtıldı. El dezenfektanı kullanıldı ve Sosyal Mesafeye dikkat edildi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal etkinlik alanında yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız, yavrularımız Koronavirüs ile mücadele sürecinde evlerinde kalarak önemli bir görev ifa ettiler. Ancak çok sıkıldılar. Yeni normal düzende bizde Bucak Belediyesi olarak sosyal mesafe kurallarına uyarak çocuklarımız için ilk dış etkinliğimizi gerçekleştirdik. Çocuklarımızın ve ailelerimizin yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için. Onların yüzündeki mutluluk tüm yorgunluğumuzu alıyor. 20 mahallemizin tamamında da çocuklarımız için çeşitli etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.”dedi.


Etkinliğe çocuklarını getiren aileler ise çocuklarımız evde çok sıkılmıştı, böylesine güzel bir etkinliğe imza attığı için Başkanımız Emrullah Ünal ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü