SOSYAL MESAFELİ ETKİNLİĞE ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ


Siyaset 11.07.2020 01:57:00 0
SOSYAL MESAFELİ ETKİNLİĞE ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Koronavirüs nedeniyle sıkılan ve etkinlik kapasiteleri azalan çocuklar için sosyal mesafeye de dikkat ederek 7-15 yaş arası kız ve erkek çocukların katılımı ile Şehit Ömer Halisdemir Parkında top sektirme, penaltı atma, top sürme, huni devirme ve müzikli etkinlik düzenledi. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren aileler ve çocukları doyasıya eğlendi.

Etkinlik alanına girişte Bucak Belediyesi ekipleri tarafından ateş ölçümü yapıldı. Maske, eldiven ve şapka dağıtıldı. El dezenfektanı kullanıldı ve Sosyal Mesafeye dikkat edildi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal etkinlik alanında yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız, yavrularımız Koronavirüs ile mücadele sürecinde evlerinde kalarak önemli bir görev ifa ettiler. Ancak çok sıkıldılar. Yeni normal düzende bizde Bucak Belediyesi olarak sosyal mesafe kurallarına uyarak çocuklarımız için ilk dış etkinliğimizi gerçekleştirdik. Çocuklarımızın ve ailelerimizin yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için. Onların yüzündeki mutluluk tüm yorgunluğumuzu alıyor. 20 mahallemizin tamamında da çocuklarımız için çeşitli etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.”dedi.


Etkinliğe çocuklarını getiren aileler ise çocuklarımız evde çok sıkılmıştı, böylesine güzel bir etkinliğe imza attığı için Başkanımız Emrullah Ünal ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Bozkırın gözü cerenler 770’e ulaştı Türkiye’nin en kıymetli endemik türlerinden biri olan Anadolu yaban koyunları, Konya’daki doğal yaşam alanlarında koruma altında çoğalmaya devam ediyor. Bir dönem yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan türün sayısı 770’e yüksel
Antalya'da istihbaratçı yalanıyla 3,5 milyonluk vurgun! Antalya’da kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılara polis darbesi vuruldu. Bir vatandaşı yaklaşık 3 milyon 500 bin lira nakit para ve ziynet eşyasıyla dolandıran 3 şüpheli, düzenlenen o
TÜİK Verileri Dikkat Çekti: Isparta, Antalya ve Burdur Yaşam Maliyetinde Zirveye Yaklaştı TÜİK’in açıkladığı son fiyat düzeyi verileri, Akdeniz’in iç ve sahil hattında yer alan Isparta, Antalya ve Burdur’u Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasına taşıdı.
Antalya’da İlginç Talep: Düğünlerde Para Saçılmasın Antalya’da bir vatandaş, Türk lirasının zarar gördüğü gerekçesiyle düğünlerde para saçılması ve iğneyle para takılmasının yasaklanmasını istedi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta Belediyesi Türkiye’ye örnek bir belediyedir” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Muhasebe Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Hukuk