Sosyete Pazarı, pazar akşamları da açık olacak


Yaşam 11.07.2020 02:18:00 0
Sosyete Pazarı, pazar akşamları da açık olacak

Sosyete Pazarı, pazar akşamları da açık olacak

Kepez Belediyesi’nin, ParkFuntastic’teki Antalya Köy Pazarı’nın hemen yanı başına kurduğu  ‘Sosyete Pazarı’ her Pazar saat 22.00’a kadar açık olacak. Ziyaretçiler bu pazarda canlı müzik eşliğinde alışverişlerini yapma imkanı bulabilecekler.   

Kepez Belediyesi, kentin kırsal kesimlerinde tarımsal ve hayvansal üretime destek veren kadınlar için ParkFuntastic’te kurduğu, ‘Antalya Köy Pazarı’nın hemen yanı başına geçtiğimiz hafta ‘Sosyete Pazarı’ açtı. Açılış törenine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, sosyete pazarı esnafı akşam saatlerinde de satış yapmak istediklerini bildirmişlerdi. Esnafın bu talebini geri çevirmeyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, açılış töreninde yaz boyunca pazarın saat 22.00’a kadar açık olacağını müjdelemişti. Başkan Tütüncü’nün bu müjdesi üzerine Kepez’in Sosyete Pazarı 12 Temmuz 2020 Pazar günü itibariyle ziyaretçilerine saat 22.00’a kadar hizmet verecek. Ziyaretçiler alışveriş yaparken, bir yandan da canlı müzik eşliğinde ailece güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini sürecekler.

Ceviz Ezmesine sıkı denetim Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile resmî kurum temsilcilerinden oluşan komisyon, kent merkezindeki ceviz ezmesi üretim ve satış noktalarında denetim gerçekleştirdi.
Çamlık’ta Tarıma Yerinde Destek Ziyareti Kaymakam Can Kazım Kuruca ve beraberindeki heyet, Çamlık Köyü’nde sera ve meyve üreticilerini ziyaret ederek üretim süreçlerini yerinde inceledi, sorun ve talepleri dinledi.
Kepez’in Bilim Yolculuğu Duraliler’den başladı Kepez Belediyesi’nin “Her Yerde Bilim, Her Yerde Gelecek” sloganıyla yürüttüğü “Kırsaldan Başlayan Bilim Yolculuğu” projesi kapsamında Bilim ve Teknoloji Tırı, Duraliler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Etkinlikte öğ
Ara Tatiller Kaldırılıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mardin’de yaptığı değerlendirmelerde hem ara tatillerin geleceğine hem de Türkiye’de uygulanan 12 yıllık zorunlu eğitim sistemine ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.
KEÇİBORLU’YA “KOCA YUSUF”TAN BİR DEV HİZMET DAHA Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş ile yaptığı görüşmeyle ilçeye dev bütçeli yeni bir hizmet kazandırmak için önemli adım attı; onay sürecinin ardından proje kamuoyuna açıklanacak.