Soyludan Malatyaya teşekkür belgesi


Gündem 9.11.2021 15:00:00 0
Soyludan Malatyaya teşekkür belgesi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Akdeniz bölgesinde meydana gelen yangın afeti ve Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel afeti sonrasında bölgedeki çalışmalara destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve çalışmalara katılan personellere teşekkür belgesi gönderildi.

MALATYA(İGFA)-  Yaz aylarında Akdeniz bölgesinde meydana gelen yangın afetinde söndürme ve enkaz kaldırma çalışmalarıyla birlikte, Batı Karadeniz bölgesinde meydana sel afetinde de arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına katılan Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde görevli personele İçişleri Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi verildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından bölgelerde yapılan çalışmalara verilen desteklerden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a da teşekkür belgesi verildi.


Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı
Dünyanın çocukları İstanbul'da Dünyanın çocukları İstanbul'da
İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı
Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir? Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir?
Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama