SÖZLER LAFTA KALMADI, İCRAATE DÖNÜŞTÜ


Gündem 20.02.2021 17:06:00 0
SÖZLER LAFTA KALMADI, İCRAATE DÖNÜŞTÜ

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, belediye üzerinden yapılan eleştirilere tepki göstererek “Belediyemiz doğru işler yapıyor, başkanımızda dertlere derman oluyor” dedi.

 

Büyükleblebi, “Göreve geldiğinizde ilk toplantımızı bu mecliste yapmıştık. O gün ‘biz birlikteyiz, çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz, muhtarlarımızla istişare içinde yürüteceğiz’ demiştiniz. O günden bu güne o söz lafta kalmadı, icraata döndü. Bunun icraata dönmesi bizimde daha çok çalışmamıza, mahalle sakinlerimizin, sokaklarımızın sorunlarının giderilmesinde daha çok imkân sağladı. Son günlerde özellikle sosyal medyada bazı mecralarda belediyemizle de ilgili ‘belediyemiz ne iş yapıyor’ gibi ithamlarda bulunuluyor. Bununla ilgili de geldik. Nasıl bir vatandaşımız bize ‘Allah razı olsun muhtarım’ dediğinde o bize güç, çalışma şevki veriyorsa bizde muhtarlar olarak mahalle sakinlerimizin adına size şevk vermek için, yapılan hizmetlerin doğru olduğunu, mahallelerimize yapılan yatırımların mahalle sakinlerimizin derdine derman olduğunu sizlere aktarıp doğru işler yapıldığını bildirmek için geldik. Sizin ilk günden beri ilk öncelik olarak yapmış olduğunuz çizgi önce vatandaşın sorunu, çilesinin bitmesiyle alakalı bir önceliğiniz var” dedi.

 

Başkan Başdeğirmen’den eleştirilere kulak asmamasını isteyen Büyükleblebi “Ve muhtarlar olarak ‘doğru yapıyorsunuz başkanım, bizlerle irtibat halindesiniz ve dertlere derman oluyorsunuz. Bununla ilgili olarak da çok çok teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bugüne kadar ilk defa belediyeden bu kadar hizmet aldıklarını belirten mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Başdeğirmen’e tam destek vererek, “Başkanımızı engellemeyin hizmet etmeye devam etsin. Biz 44 mahalle muhtarı olarak kenetlendik, sonuna kadar başkanımızın yanındayız” diye konuştular.


Kültürel 5 bin 'GençKart'landı! Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız" Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız"