Sporun coşkusu Bursa Gürsuda yaşandı

Amatör Spor Haftası, Bursanın Gürsu ilçesinde, enerji ve heyecan dolu spor gösterileriyle kutlandı.


Gündem 9.10.2021 12:30:00 0
Sporun coşkusu Bursa Gürsuda yaşandı

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, Gürsu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, sporcuların yaptığı gösteriler coşku dolu görüntüler oluşturdu.

Gürsu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinlikteki spor gösterileri Gürsu protokolü ve ilçe halkınca ilgiyle izlendi. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlerimizin spor yapma imkanlarını arttırmaya yönelik önemli tesisleri hizmete sunduk. İlçemiz spor yapma olanakları açısından artık çok gelişti. Belediye olarak spora olan desteğimiz her alanda sürüyor. Gerçekleştirdiğimiz tüm spor etkinliklerinde, çocuklarımızın, gençlerimizin spor yaparken yaşadığı coşku bizleri daha da büyük hizmetler yapma noktasında azimli kılıyor” dedi.

Sporcuların heyecan dolu gösterileri halk oyunları gösterisiyle renklendi. 

İbradı’ya TOKİ’den 50 konut Antalya İbradı’da TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 50 konut hak sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Bakan Murat Kurum’a teşekkür etti.
FETÖ’ye yönelik 34 ilde operasyon: 77 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik jandarma ekiplerince son iki haftada 34 ilde düzenlenen operasyonlarda 77 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Burdur’da miniklere trafik güvenliği eğitimi Burdur'da 220 öğrenciye mobil parkurda trafik güvenliği eğitimi verildi
Akseki’de coğrafi işaretli ürünler tanıtımına teşekkür belgeleri Akseki’de Coğrafi İşaretli Ürünler Seferberliği kapsamında düzenlenen tanıtım programına katkı sunan kurum ve çalışanlara, Kaymakam Yusuf Ilıca tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
CHP’li Halıcı’dan dereboğazı yolu tepkisi: “Bu yol artık vaat değil, utanç dosyasıdır” CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Dereboğazı Yolu için yıllardır tekrarlanan vaatlere tepki göstererek, “Isparta artık söz değil, net takvim ve bitmiş yol istiyor” dedi.