Sporun coşkusu Bursa Gürsuda yaşandı

Amatör Spor Haftası, Bursanın Gürsu ilçesinde, enerji ve heyecan dolu spor gösterileriyle kutlandı.


Gündem 9.10.2021 12:30:00 0
Sporun coşkusu Bursa Gürsuda yaşandı

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, Gürsu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, sporcuların yaptığı gösteriler coşku dolu görüntüler oluşturdu.

Gürsu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinlikteki spor gösterileri Gürsu protokolü ve ilçe halkınca ilgiyle izlendi. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlerimizin spor yapma imkanlarını arttırmaya yönelik önemli tesisleri hizmete sunduk. İlçemiz spor yapma olanakları açısından artık çok gelişti. Belediye olarak spora olan desteğimiz her alanda sürüyor. Gerçekleştirdiğimiz tüm spor etkinliklerinde, çocuklarımızın, gençlerimizin spor yaparken yaşadığı coşku bizleri daha da büyük hizmetler yapma noktasında azimli kılıyor” dedi.

Sporcuların heyecan dolu gösterileri halk oyunları gösterisiyle renklendi. 

Erzurum Valiliği’ne eski Isparta Valisi Aydın Baruş Atandı İçişleri Bakanı olan Mustafa Çiftçi’nin yerine, eski Isparta Valisi olan ve son olarak Gümüşhane Valisi olan Aydın Baruş atandı. Karar Resmî Gazete’de yayımlandı.
Bakan Kacır’dan Antalya’ya Teknokent Hamlesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde Antalya Teknokent Ar-Ge 4 Binası ile GO Girişim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Abdullah Erin ilk iftarda şehit aileleri ve gazilerle buluştu Isparta Valisi Abdullah Erin, Ramazan ayının ilk iftarında şehit aileleri ve gazilerle aynı sofrada bir araya gelerek, “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak en büyük sorumluluğumuzdur” mesajını verdi.
Serik’te ev yangını: 84 yaşındaki kadın hayatını kaybetti Antalya Serik’te çıkan ev yangınında 84 yaşındaki Hasibe Büyükdemir yaşamını yitirdi.
Burdur valisi Bilgihan aile ziyaretlerini sürdürüyor Vli Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri kapsamında Demir, Uysal ve Gümüş ailelerini ziyaret ederek Kışla Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi; talep ve önerileri dinledi.