Sri Lankanın Ankara Büyükelçisi Hassen Mardinde

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mohamed Rizvi Hassen, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.


Gündem 10.02.2021 13:00:00 0
Sri Lankanın Ankara Büyükelçisi Hassen Mardinde

MARDİN (İGFA) - Mardin Valiliğinde karşılanan Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mohammed Rizvi Hassen, Vali Mahmut Demirtaş ile görüşmesi sonrasında şeref defterini imzaladı. Büyükelçi Mohamed Rizvi Hassen’i ağırlayan Vali Demirtaş, konuğuyla bir süre sohbet ederek, iki ülke arasındaki ilişkiler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, iki ülke arasında gerçekleşen karşılıklı ziyaretlerin ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştireceğine inandığını belirterek ziyaretleri nedeniyle Büyükelçiye teşekkür etti. Sri Lanka Büyükelçisi Mohamed Rizvi Hassen ise, misafirperverliğinden ötürü Vali Demirtaş’a teşekkür etti.


EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı