Yaşam

Yaşam Haberleri

ŞU HAYATTIR BOŞA HARCAMA


Yaşam 22.03.2020 12:15:00 0
ŞU HAYATTIR BOŞA HARCAMA

Su tasarrufu konusunda çoğumuz bilinçli insanlarız. Artık bir tık ileriye gidip atıksuyu da konuşmalıyız. Yaşamı sürdürmek için her gün suya ihtiyacımız var. İhtiyaçlarımızı karşılandıktan sonra kullanmış olduğumuz su, atıksu haline gelmektedir. Arıtılmadan doğaya verilen atıksu; yeraltı ve yeryüzü su kaynaklarımızı kirlenmekte ve bu kirlilik su kaynağının yok olmasını hızlandırmaktadır. Atıksuyun arıtıldıktan sonra doğaya verilmesi bu sorunu ortadan kaldırmaktadır. Bunun için Atıksu Arıtma Tesisleri kurulması ve etkin olarak çalıştırılması gerekiyor. 
Bazılarımız su faturalarındaki atıksu ücretine tepki gösterip “Kullandığım atıksuya da mı para ödeyeceğim” şeklinde düşünmekteyiz. Atıksu Yönetimi, Temizsu Yönetiminden kat kat masraflı ve meşakkatlidir. 
Halk olarak görünen hizmetleri destekleyen bir milletiz. Bu yüzden Belediyeler görsel hizmetleri daha çok önemsemekte, bizler atıksu arıtma tesislerinin yapılmasına maddi ve manevi destek olursak su kaynaklarımıza temiz su akıtarak su miktarımızı artırabiliriz. Atıksu arıtımı su kaynaklarımızı korur ve su rezervimizi artırır. 
Suyu korumak için Atıksu Yönetimini destekle


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu Talas'ta hafta sonu Ramazan dolu dolu
Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?