Süleyman Demirel Üniversitesinde ödüllü "yaşam merkezi"


Gündem 2.10.2019 12:43:00 0
Süleyman Demirel Üniversitesinde ödüllü

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ'NE ÖDÜLLÜ ''YAŞAM MERKEZİ''

Türkiye’nin gayrimenkul Oscarları olarak adlandırılan “Sign of the City Awards 2018” de Türkiye’nin En İyi Eğitim Binası-Kampüsü ödülünün sahibi olan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Academi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi.

 

ÜNİVERSİTE YAŞAMINA ÖDÜLLÜ PROJE

Türkiye’nin Gayrimenkul Oscarları olarak adlandırılan “Sign of the City Awards 2018” de Türkiye’nin En İyi Eğitim Binası-Kampüsü ödülünün sahibi olan Süleyman Demirel Üniversitesi Academi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

İHTİYAÇLAR BELİRLENDİ

Üniversiteye adaptasyon ve sosyal kültürel gelişim açısından önemli bir proje olan Academi Sosyal Yaşam Merkezi, klasik Türk mimarisindeki bedesten özellikleri ile üniversite kampüsüne ve yöreye özgü mimari özellikleri taşıyor. Sinema salonları, oyun merkezi, marketi, açık spor alanları, rekreatif alanları, amfi ve gösteri platformu, farklı lezzetlerde yeme-içme ve alışveriş üniteleri ile hem öğrencilerin hem de üniversitenin akademik ve idari personelinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir proje olarak hayata geçirildi.

HERKES FAYDALANACAK

Öğrencilerin yanı sıra üniversitenin akademik ve idari personelinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri kapsamlı bir proje hayata geçirdiklerine vurgulayan YDA Group Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cahit Yılmaz, şu bilgileri verdi: “SDÜ kampüsü içerisinde böyle bir sosyal yaşam merkezinin olmasının yine kampüs içerisinde bulunan üniversite hastanesine gelen hastalar ve yakınları için de büyük bir ihtiyaç.”

suleyman-demirel-universitesine-odullu-yasam-merkezi-(1).jpgsuleyman-demirel-universitesine-odullu-yasam-merkezi-(3).jpgsuleyman-demirel-universitesine-odullu-yasam-merkezi-(5).jpg


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü