Süleyman Soylu’dan Bitlis çıkarması


Gündem 4.07.2021 16:00:00 0
Süleyman Soylu’dan Bitlis çıkarması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bitliste Gazi Tepe Üs Bölgesinde güvenlik toplantısı yaptıklarını belirterek, "Milletimizi, kardeşlerimizi yıllarca canından bezdirdiler. Kahramanlarımız da teröristleri canından bezdiriyor" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bitlis-Baykan kara yolundaki 2 bin 15 rakımlı Gazi Tepe Üs bölgesini ziyaret ederek Mehmetçiklere moral verdi. Soylu, Muştaki temasından ardından beraberindeki Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, İsmail Çataklı ve Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile birlikte helikopterle üs bölgesine geçti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muştaki temasından ardından beraberindeki Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, İsmail Çataklı ve Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile birlikte helikopterle Bitlis-Baykan kara yolundaki 2 bin 15 rakımlı Gazi Tepe Üs  bölgesine geldi. Üs bölgesinde görev yapan askerlerle sohbet eden Bakan Soylu, bölgede yürütülen operasyonlarla ilgili İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Nail İlbeyden bilgi aldı. Bakan Soylu, daha sonra Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bakan Yardımcıları ve komutanların katıldığı üs bölgesindeki güvenlik toplantısına katıldı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu, "nde görev yapan askerlerle sohbet eden Bakan Soylu, bölgede yürütülen operasyonlarla ilgili İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Nail İlbeyden bilgi aldı.

Bakan Soylu, daha sonra Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bakan Yaadımcıları ve komutanların katıldığı üs bölgesindeki güvenlik toplantısına katıldı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Süleyman Soylu, "Milletimizi, kardeşlerimizi yıllarca canından bezdirdiler. Sehi Ormanlarının göbeğinde ilk kez kurduğumuz üs bölgesindeyiz. Kahramanlarımız da teröristleri canından bezdiriyor. Bitliste, 2015 rakımda Gazi Tepe Üs Bölgesinde güvenlik toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Hamdolsun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1411621553897447427

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı