Süper Ligde Bursalı hakem sayısı artacak

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesinin geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşen olağan genel kurulunda güven tazeleyen Başkan Özgür Uçak yeni dönemle ilgili olarak hedeflerini açıkladı.


Gündem 9.03.2021 18:00:00 0
Süper Ligde Bursalı hakem sayısı artacak

BURSA (İGFA) - Tanışma toplantısına Başkan Özgür Uçakın yanı sıra aynı zamanda Yenişehir Belediye Başkanı da olan Başkan Vekili Davut Aydın ile yönetim kurulu üyeleri Aşkın Değirmenci, Murad Albay, Cengiz Korucu, Ziya Tanoğlu, Evren Karabulut, denetleme kurulu ile yedek üyelerin katılımıyla yapıldı.

Tayyare Kültür Merkezinde yapılan 13ncü Olağan Genel Kurulda rakibi Aziz Sonatı geride bırakarak 3 yıl daha başkanlık koltuğuna sahip olan Özgür Uçak, Bursa hakemliğinin Türkiyede en başarılı ikinci il konumunda olduğunu vurgularken, liglerdeki başarılı hakem sayılarını artırmayı yönetim olarak kendilerine hedef seçtiklerini ifade etti.

Bursa hakem camiasının marka değerini ve vizyonunu yükseltmek amacıyla birçok projelerinin bulunduğunu kaydeden Başkan Uçak, "Daha güçlü bir hakem camiası yaratmak istiyoruz. Yaptığımız faaliyetlerin gerek Bursa içerisinde gerekse Türkiye’de güzel ve anlamlı bir şekilde anılmasında basın mensuplarımızın payı büyük. Bursa basını, Bursa futbol ailesi, bizleri çok destekledi. Yeni dönemde inşallah daha iyi işler yapacağız" dedi.
 

 

 






Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı