Gündem

Gündem Haberleri

Süt fiyatları yeniden belirlendi


Gündem 3.10.2019 12:19:00 0
Süt fiyatları yeniden belirlendi

Tarım Orman Bakanlığı bünyesindeki Ulusal Süt Konseyi’nin Ankara’da yaptığı toplantıda çiğ süt fiyatı yeniden belirlendi. Türkiye KÖY-KOOP Genel Başkan Yardımcısı, Isparta KÖY-KOOP Başkanı Barış Aydın’ın da katıldığı toplantıda 15 Kasım 2019-31 Aralık 2020 arasında 3.2 protein, 3.6 yağlı sütün sanayiciye teslim fiyatı 2.3 TL olarak belirlendi.

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede: Binlerce personel sahada Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
AK Parti Antalya’da Bayramlaşma Programına Yoğun İlgi AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında Ali Çetin ev sahipliğinde partililer buluştu; Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Nuri Ersoy aracılığıyla telefonla katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı
Atabey’de Hizmetin Adresi Ankara mı? Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan’ın “eser siyaseti” vurgusuyla duyurduğu Gençlik Merkezi projesi, yerel katkıdan çok merkezi desteklerle hayata geçirilmesi nedeniyle tartışma konusu oldu.