SÜTÇÜLER BELEDİYESİ, SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI


Yaşam 21.01.2020 12:48:00 0
SÜTÇÜLER BELEDİYESİ, SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, Zengi Yaylası ve Yeniköy’de bulunan sahipsiz yılkı atları için yemleme çalışması yaptı.

Belediye Başkanı İsmail YURDABAK konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı; “Kışın hayvanların aç kalmaması için vatandaşlarımızın da duyarlı olması gerekir. Sütçüler Belediyesi olarak yapılan bu çalışma ile hayvanların bu karlı soğuk havalarda aç kalmaması için elimizden geleni yapıyoruz’’ dedi.

Çetin kış şartları, insanları olduğu kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Bir yandan ilçemizin her tarafında kar mücadelesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken öte yandan da soğuk kış günlerinde aç kalan serçe, kedi, köpek gibi sokak hayvanlarının yemek ve su ihtiyaçlarının karşılanması için yemleme istasyonları oluşturuyoruz. Ancak sadece belediyelerimizin çabaları bu iş için yeterli olmaz. Vatandaşlarımızdan sokak hayvanları için soframızdan artan kırıntıları, uygun yer ve kaplar içerisinde hayvanların bulabileceği yerlere koymasını istiyoruz.”

sutculer-(1).jpgsutculer-(2).jpgsutculer-(3).jpgsutculer-(4).jpg

  •  

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü