SÜTÇÜLER İLÇE KAYMAKAMI KÖYLÜLERİN SIKINTILARINI YERİNDE DİNLEDİ


Gündem 11.08.2020 16:34:00 0
SÜTÇÜLER İLÇE KAYMAKAMI KÖYLÜLERİN SIKINTILARINI YERİNDE DİNLEDİ

Isparta Sütçülere bağlı Çandır köyü camili mahallesinde yolun stabilize olmasından dolayı, köylüler mermer kamyonlarının yoldan geçerken çıkardıkları toz nedeniyle evlerinde oturamayacak duruma gelmeleri nedeniyle yolu geçişe kapattı, “bırakın sebze meyve almayı, evimizde dahi oturamaz hale geldik, yetkililerden bir an önce yolun asfaltlanmasını istiyoruz şeklinde tepkilerini dile getirmişlerdi.

 

Köylüler ayrıca' bölgemizde bulunan mermer ocaklarından bir tanesinin uygunsuz pasa döktüğü için köyden yaylaya kadar kuş uçuşu yaklaşık 9-10 km'lik bir orman alanının yayılan tozdan renginin griye döndüğünü belirtmişlerdi.

Köylülerin bu tepkisine duyarsız kalmayan Sütçüler ilçe kaymakamı Göktuğ Kaan YILMAZ, Çandır Köyü Camili Mahallesi yol, su ve mermer ocağı toz sıkıntısının çözümü noktasında köylülerin şikayetlerini yerinde dinledi. Sıkıntıların çözümü noktasında köylülerin yanında olduğunu dile getirdi ve gerekenin yapılacağını söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması