TABELADA GÖRÜNEN 243 BİN YAŞAYAN 300 BİN KİŞİ


Gündem 16.09.2020 12:40:00 0
TABELADA GÖRÜNEN 243 BİN YAŞAYAN 300 BİN KİŞİ

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, son nüfus sayımına göre Isparta’nın merkez nüfusunun 243 bin olduğunu belirterek; “Ancak, şehrimizde günlük 300 bin kişi yaşıyor. Biz, projelerimizi bunu dikkate alarak yapıyoruz” dedi.

 Isparta için bir çalışma bir proje başlatacakları zaman şehrin 10 yıllık geleceğini düşünerek girişime başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Bu konudaki en güzel örneğin Sıvı Atık Tesisleri olduğunu vurgulayan Başkan Başdeğirmen, bu tesislerin kapasitesini şehrin 10 yıl sonrasındaki nüfusa bile yetecek şekilde planladıklarını belirterek şunları söyledi; “Şehrin girişlerinde görmüşsünüzdür.

Bizim tabela nüfusumuz 243 bin. Ama, şehirde yaşayan vatandaşlarımızın sayısı 300 bin. Yani şuanda Isparta’da 300 bin kişi yaşıyor. Dolayısıyla sıvı atık tesislerimiz 20 yıl önceki imkanlara göre ve şehrin o zamanki nüfusu olan 130 bin kişilik kapasiteye göre yapılmış. Oysa şimdi şehrin nüfusu iki kat, hatta iki kattan da fazla artmış durumda. Tesisimiz de normal olarak kapasitesi yetersiz durumda. Onun için bu tesisimizin kapasitesini artıracağız ve şuandaki nüfus bile değil, 10 yıl sonrasında bile yetecek şekle getireceğiz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü