TACİZ İDDİASI ASILSIZ ÇIKINCA HERKES RAHAT NEFES ALDI


Gündem 7.03.2021 00:16:00 0
TACİZ İDDİASI ASILSIZ ÇIKINCA HERKES RAHAT NEFES ALDI

Geçtiğimiz pazar akşamı Gölcük tabiat Parkı'na taciz iddiasıyla yürüyen yakaören köylüleri işletmeciye tepki göstermişlerdi. Basın açıklaması yaparak işletmeciye suçlayıcı ifadeler kullanmışlardı.

Olayla ilgili yapılan soruşturmada, meselenin iç yüzü kısa sürede anlaşıldı! 

Olayda kafe işletmecisi S.E.Ü ve cafe çalışanı Ş.Ç ile yaşanan iş mevzularından kaynaklanan sorunlar olduğu tespit edildi...

Mesele köy halkına taciz şeklinde yansıtılınca köy gençleri işletmeye yürüyerek tepki göstermişti. Ve basın açıklaması yaparak işletmeci S.E.Ü'yü suçlayıcı ifadeler kullanmışlardı. Olay ulusal basındada yer alınca firma sahibi F.Ç, apar topar Ispartaya gelerek meseleyi araştırdı. Firma yetkilisi F.Ç, Jandarma ekipleri ve köy yetkilileri hep beraber olayı detaylıca tüm yönleriyle araştırıp çözüme kavuşturdular.

Olay; cafe işletmecisi S.E.Ü ve cafe çalışanı Ş.Ç arasında yaşanan bir iş anlaşmazlığı neticesinde meydana geldiği öğrenildi. Edindiğimiz bilgilere göre Olayda kafe işletmecisi S.E.Ü ve cafe çalışanı Ş.Ç ile yaşanan iş mevzusu gerginliğe neden oldu. Ve bu olay köye taciz şeklinde yansıdı. Bu konularda hassas olan köy gençleri tepkilerini göstermek için iştemeye yürüyerek cafenin cam ve kapılarını kırdılar. Olay yerine gelen Jandarma ekiplerinin müdehalesi sonucu olaysız bir şekilde ayrılarak evlerine dağıldılar. 

Açıklama yok.

Aklı selim bir şekilde yapılan araştırma neticesinde olayın bir yalnış anlaşmadan kaynaklı olduğunu öğrenen Firma sahibi F.Ç, ve köy yetkilileri rahat bir nefes alarak yaşanan olaylardan ötürü birbirlerinden karşılıklı özür dileyerek birbirlerinin gönüllerini aldılar.

Firma sahibi F.Ç, Gölcüğümüz,  bölgemizin Cazibe merkezi olacak hizmetlerimize devam edeceğiz. Böyle yalnış anlaşmalar maalesef olabiliyor. Bu da hayatın bir parçası ama biz bunlara takılmayarak önümüze bakacağız. Ticari hayatımızda sürekli başarılarla gündeme geldik bundan sonrada böyle olacak. Daha güzel yenilikleri daha güzel hizmeti nasıl yapabiliriz artık onları konuşacağız inşallah dedi. Köylü kardeşlerimizin yaptıkları gayet normal. Konu hassas olunca haklı tepkilerini göstermişler. Allah hepimizi bu tür tatsız olaylardan muhafaza etsin. İfadelerini kullandı.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı