Siyaset

Siyaset Haberleri

TARIMLA SANAYİLEŞEN ISPARTA


Siyaset 25.09.2022 17:54:00 0
TARIMLA SANAYİLEŞEN ISPARTA

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Isparta tarımını anlattı. Tarımda sanayileşme vurgusunu her fırsatta ortaya koyan ve bunun için çalışmalar yapan Ticaret Borsası’nın hedeflerini anlattı. Tarımla sanayileşme hedeflerine adım adım yürüdüklerini kaydeden Başkan Adar, borsanın kurucu üyesi olduğunu belirterek, her zaman odamızın ve üyelerimizle birlikte her yıl daha da katlanarak büyüdüklerini kaydetti.

İŞTE ADAR'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 
 
 

 


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!