Yaşam

Yaşam Haberleri

Tarihe çöp ihaneti


Yaşam 5.01.2020 23:17:00 0
Tarihe çöp ihaneti

Antalya’da tarihi eserler bir türlü korunamıyor. Kepez’in Santral Meahallesi’nde şehir girişindeki tarihi su sarnıçları çöplüğü çevrildi. Bir sarnıca sprey boya ile yazı yazıldı

Antalya, binlerce tarihi eseri ile milyonlarca turiste ev sahipliği yaparken kendini bilmez kişilerde tarihe ihanet ediyor. Kepez ilçesinde şehrin girişinde yer alan tarihi su sarnıcı bu ihanetten nasibini alan tarihi eserlerden sadece biri oldu. Santral Mahallesi'ndeki 300 yıllık su sarnıcın içerisi çöplüğe çevrildi. Sarnıcın etrafını korumak için yapılan tel örgüler ise hırsızlar tarafından çalındı kapısı kırıldı.

SPREY BOYA İLE YAZI
Çevreye kötü kokular yayan tarihi su sarnıcının geceleri madde bağımlıların mekanı haline gelmesi tepki çekti. Bir başka ihanette aynı bölgedeki bir başka sarnıçta yaşandı. Kendini bilmez bir kişi tarafından sarnıcın üstüne sprey boya ile yazı yazılması görenleri çileden çıkardı. Yapılan şikapet üzerine sarnıcın üstü betanlo sıvanarak yazı kapatıldı. Vatandaşlar, sarnıçlar için önlemin alınmasını isteyerek, "Bunlar başka yerde yok" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü