Tarım işçileri ölümden döndüler


Gündem 4.06.2020 00:07:00 0
Tarım işçileri ölümden döndüler

Manavgat’ta tarım işçilerini taşıyan minibüse otomobil arkadan çarptı. Kazada muz bahçesine çalışmak için götürülen işçilerden 5’i yaralandı. Kazada can kaybı yaşanmaması teselli oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin, tarım işçilerini taşıyan minibüse çarptığı kazada, 5 kişi yaralandı. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, dün sabah saat 05.00 sıralarında D-400 karayolunun Manavgat'a bağlı Demirciler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Zeynep Çavuşoğlu yönetimindeki 81 DK 829 plakalı otomobil, aynı yöne giden Ali Süzen yönetimindeki 07 AGY 864 plakalı minibüsle çarpıştı.

OT YOLMAYA GİDİYORLARDI
Kazada, Örenşehir Mahallesi'nde bulunan muz bahçesine çalışmak amacıyla işçi götüren minibüsteki Kırgızistan uyruklu Madinabanu Rahmanova ve Melahat Bozkurt ile otomobilin sürücüsü Zeynep Çavuşoğlu ve yanındaki Ahmet Tarık Düğün ve Ceren Düğün yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

BİR ANLIK DALGINLIK
Yanlarında götürdükleri öğle yemekleriyle minibüsten inen diğer işçiler, muz bahçesine ot yolmak için gittiklerini belirterek, kazanın nasıl olduğunu anlamadıklarını söyledi. Minibüs sürücüsü Ali Süzen, "Can kaybının olmaması tesellimiz oldu. Cana gelene kadar mala gelsin" dedi. Bu arada kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde dönüş yapmak için yavaşlayan minibüse, arkadan gelen otomobilin hızla çarptığı görüldü.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.