Yaşam

Yaşam Haberleri

Tarım kredi füzeyi fırlattı

Tarım Kredi Kooperatif Market Füzeyi Fırlattı, Başka Hiçbir Yerde Bulamayacağınız Ürünler Dev İndirim Kampanyasıyla Satışta! “Enflasyon Bitecek…”


Yaşam 7.11.2021 11:11:00 0
Tarım kredi füzeyi fırlattı

Tarım Kredi Kooperatif Market fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketi, büyük marketlerin fahiş fiyat soruşturmasından geçtiği şu dönemde imdadımıza hızır gibi yetişmeye geliyor. Dev indirimleri arka arkaya duyuran Tarım Kredi Kooperatifi, vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Ekonomik kriz ve fahiş fiyatlar nedeniyle vatandaş iyice darboğaza girdi.

Birçok vatandaş evine en son ne zaman et aldı, hatırlamıyor.

Büyük marketlere ise devlet tarafından sürekli soruşturma açılıyor. İşte tam da böyle bir kaotik dönemde ortaya çıkan ve bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da tercih edilen Tarım Kredi Kooperatif Marketi fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketi, vatandaşın imdadına yetişiyor.

Kısa sürede kurulan ve Türkiye’ye yayılan 1000’den fazla şube açan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fahiş fiyatı bitirecek gibi görünüyor. Dev indirimleri peşi sıra hayata geçiren market zinciri; kendi cebine değil, vatandaşına çalışıyor.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!