Tarım Kredi Market zincirine İzmir Bergama da eklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın müjdesini verdiği Tarım Kredi Market Bergama’da hizmete girdi.


Gündem 25.03.2021 16:30:00 0
Tarım Kredi Market zincirine İzmir Bergama da eklendi

İZMİR (İGFA)- Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yurt genelinde açılmaya başlayan Tarım Kredi Marketleri’nin 200’üncü şubesi Bergama’da Maltepe Mahallesi Böblingen Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.

Ankara’da olduğu için açılış törenine katılamayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Söz verdiğimiz ve açıkladığımız hizmetleri kadim şehrimiz Bergama ile buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Bir hizmetle daha hemşehrilerimizi buluşturduk. Hayırlı olsun” dedi.

Doğrudan üreticilerden alınan kaliteli ve doğal ürünleri hesaplı fiyatlarla direkt vatandaşlara ulaştıran Tarım Kredi Market’in Bergama’da açılışı dolayısıyla düzenlenen törene; Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, Tarım Kredi Market İzmir Bölge Müdürü Murat Balcı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 PİYASADA DENGE GÖREVİ YAPIYOR

Tarım Kredi Marketlerin üretimde devamlılığı sağlamak gibi bir yönü olduğuna market açılışı dolayısıyla yaptığı açıklamada işaret eden Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, bu marketlerin piyasada denge unsuru oluşturduğunu söyledi. Umutlu, Tarım Kredi ortağı çiftçilerinden alınan ürünlerin yine Tarım Kredi bünyesindeki tesislerde işlenerek tüketicilerle buluşmasına aracılık eden kooperatif marketler projesinin benimsenmesini diledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı