Tarımsal İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Merkezi Mutabakat toplantısı yapıldı.


Yaşam 10.03.2020 16:00:00 0
Tarımsal İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Merkezi Mutabakat toplantısı yapıldı.

Tarımsal İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Merkezi Mutabakat toplantısı yapıldı.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile BAKA öncülüğünde Tarımsal İnovasyon ve Geliştirme Merkezi kurulması noktasında mutabakat toplantısı yapıldı. 
Toplantıya Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar katıldı. 
Düzenlenen toplantıda  konuşan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ön çalışmaların yapıldığı projeyle birlikte başta tıbbi ve aromatik bitkiler olmak üzere  bölgedeki tüm tarımsal faaliyetlerde verimliliğin artırılması, maliyetlerin azaltılması, iyi tarım örneklerinin ve dijital tarım uygulamalarının yapıldığı bir ortamın hazırlanmasının amaçlandığını söyledi.

TİMBİR’den BİK’e ziyaret: “Basınla göz hizasında olacağız” TİMBİR’den BİK’e ziyaret; Genel Müdür Çay: “Basınımızla göz hizasında olacağız”
Şevval İlayda Tarhan’dan ilham veren hikâye Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen söyleşide, 2024 Paris Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanan milli atıcı Şevval İlayda Tarhan, başarı yolculuğunu paylaştı.
ITSO’dan Bakanlığa Çağrı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, inşaat ve gayrimenkul sektörünün sorunlarına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu
Keçiborlu seramik atölyesi öğrencilerden yoğun ilgi gördü Keçiborlu’da düzenlenen seramik atölyesi, üniversite öğrencilerine hem eğlenceli hem de üretken bir deneyim sundu. Belediye ve kaymakamlık desteğiyle ilçede sanat kültürü güçleniyor.
Başdeğirmen’den CHP’ye sert sözler: “Bu projelere Ufkunuz Yetmez” Isparta Belediyesi’nin 2026 yılı 7,7 milyarlık bütçesi, CHP’nin 8 ret oyuna karşılık 30 kabul oyuyla meclisten geçti.