Tarkan: " Benden daha bahtiyarı yok"


Gündem 1.11.2021 10:00:00 0
Tarkan:

Pandeminin başlamasıyla birlikte eşi ve kızıyla birlikte Almanyaya yerleşen ünlü şarkıcı Tarkan, geçtiğimiz günlerde yaptığı Türkiye ziyaretinde eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte boğazda çekildikleri fotoğrafı paylaştı.

İSTANBUL (İGFA)-  Ailesi ile birlikte Almanya'ya yerleşen ünlü şarkıcı Tarkan, kızı ve eşiyle birlikte geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. Türkiye ziyaretinde eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte İstanbul Boğazı'nda fotoğraf çekilen Tarkan,  "Bir yanımda can Pınar'ım, öte yanımda eşsiz İstanbul Boğazı... Dün gece benden daha bahtiyarı yoktu. Ee bir aşk adamı olarak arada romantik olmazsam olmaz!"  notuyla sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. 

 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Tarkan (@tarkan)'in paylaştığı bir gönderi


İzmirli gençler bu proje ile tarımda üçüncü kuşağı başlatacak İzmirli gençler bu proje ile tarımda üçüncü kuşağı başlatacak
Osmangazi, miniklerle şenlendi   Osmangazi, miniklerle şenlendi  
İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!