Tartıştığı babası ve annesini öldürdü


Gündem 23.05.2020 15:52:00 0
Tartıştığı babası ve annesini öldürdü

ISPARTA’DA 44 YAŞINDAKİ R.A., TARTIŞTIĞI EMEKLİ ASTSUBAY BABASI NİZAMETTİN A. İLE ANNESİ SEHER A.’YI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ. R.A. CİNAYETİN ARDINDAN POLİSE TESLİM OLDU

Isparta’da 44 yaşındaki R.A. tartıştığı emekli astsubay babası Nizamettin A. ile annesi Seher A.’yı bıçaklayarak öldürdü. R.A. cinayetin ardından polise teslim oldu.


 Olay, dün akşam saatlerinde Yayla Mahallesi 130. cadde üzerindeki 4 katlı bir apartmanın son katında meydana geldi. İddiaya göre, iftar öncesinde R.A.(44) ile emekli astsubay babası Nizamettin A.(79) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sırasında R.A. önce babası Nizamettin A.yı sonra da kendisine engel olmak isteyen annesi Seher A.’yı (71) bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından karakola giden R.A. polise teslim oldu. Olayın geçtiği daireye gelen polis, çiftçin cansız bedeni ile karşılaştı. Çiftin cenazeleri otopsi için Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. 1 çocuk babası olduğu öğrenilen R.A'nın emniyet sorgusu devam ediyor.
 

R.A.’nın bir süre önce eşinden ayrıldığı ve işsiz olduğu öğrenildi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
” Foça turizmden hak ettiğini alacak” ” Foça turizmden hak ettiğini alacak”
Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma