TAŞ MEKTEP HALK KÜTÜPHANESİNE YOĞUN İLGİ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Taş Mektep Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Ders çalışan, kitap okuyan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Şahin, onlara bol bol kitap okumalarını ve derslerine iyi çalışmalarını söyledi.


Gündem 9.11.2022 21:39:00 0
TAŞ MEKTEP HALK KÜTÜPHANESİNE YOĞUN İLGİ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Taş Mektep Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Ders çalışan, kitap okuyan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Şahin, onlara bol bol kitap okumalarını ve derslerine iyi çalışmalarını söyledi.
Başkan Şahin kütüphanede ders çalışan Özel Bil-Fen Okulları öğrencileri ile kitap okuyan Aksu İlkokulu öğrencileriyle sohbet etti. Kütüphanenin ilgi görmesinden, kalabalık olmasından hoşnut kalan Başkanımız Şahin, ““Burası daha önce Aksu’nun en eski okuluydu. Biz ilçemizi şehirleştirmeye çalışıyoruz ama bazen şehrin hafızasını da korumak lazım. Bu binayı o şekilde kullandık. Okullar bölgesinde bir kütüphane olması gerekiyordu. Valiliğimiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğümüzün iş birliği içinde bu binayı kütüphaneye çevirdik. Sizler bizim geleceğimizsiniz, okuma alışkanlığı önemli. Bol bol kitap okuyun, ders çalışın. Arkadaşlarınızın, öğretmenlerinizin kıymetini bilin. Siz şu an öğrencisiniz, öğrenciliğin en iyisini yapmaya çalışın. Hayatta başarılı olmak için insan ilişkileri de önemli.” diyerek çocuklara çiçek ve bayrak taktim etti. 
Ziyarette Başkan Şahin’e Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Meclis Üyesi Emin Çağlar, Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysun Temik de eşlik etti.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.