TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ ŞARKIKARAAĞAÇ'TA

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Süreyya Sadi Bilgiç, Şarkikaraağaç ilçesi ve Çarıksaraylar Kasabasını ziyaret etti.


Gündem 24.07.2022 00:57:00 0
TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ ŞARKIKARAAĞAÇ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Süreyya Sadi Bilgiç, Şarkikaraağaç ilçesi ve Çarıksaraylar Kasabasını ziyaret etti.

İlk olarak Şarkikaraağaç belediyesini ziyaret eden Bilgiç, Belediye Başkanı İsa Çarkıcı'dan çalışmalar hakkında brifing aldı. Başkan Çarkıcı: Desteklerinizle ilçemiz hakettiği tüm hizmetleri almaya devam ediyor. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Şarkiaraağaç ilçemizde hummalı çalışmalarını sürdürerek sorunları ortadan kaldırıyoruz. Bir abimizin olması bize her zaman güç veriyor. Onu için burda yeniden teşekkürlerimizi tekrarlamak istiyorum. İfadelerini kullandı.

Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Gökmen ise ilçenin hayvancılıktaki önemine vurgu yaparak Hükümetin üreticiye verdiği desteklerinin takipçsi olduklarını ve ilçede veteriner fakültesi için sizin bir hayalinizin olduğunu duyduk dedi. Bunun üzerine salonda alkış ve tezahüretlar eşliğinde Bilgiç'e fakülte soruldu. Bilgiç bunun üzerine yaptığı konuşmada: Bölgemiz hayvancılık ve tarımdaki önemi ortada 4 yıllık veterinerlik fakültesi neden olmasın gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz.

Daha sonra ilçede vatandaşlarla sohbet eden Bilgiç, Çarıksaraylar Kasabasını ziyaret etti. Bilgiç, halkın istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Sorunları çözme konusunda çalışmaların yapılacağını söyledi.  


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!