TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ, ŞARKİKARAAĞAÇ VE YALVAÇ'TA


Siyaset 15.04.2021 20:35:00 0
TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ, ŞARKİKARAAĞAÇ VE YALVAÇ

TBMM Başkanvekili ve Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Şarkikaraağaç'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak, çalışmaları yerinde incelemek için ilçeyi ziyarette bulundu.

Bilgiç ve beraberinde il protokolü ile birlikte ilçede yapılan projelerde incelemelerde bulundu. İlçe merkezde bulunan eski hükümet konağı projesini yerinde inceleyen Milletvekili Bilgiç, Şarkikaraağaç Kaymakamı Onur Yılmazer ve Belediye Başkanı İsa Çarkacı’dan hükümet konağı çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Gelecek ay eski hükümet konağının faaliyete geçeceği müjdesini veren Milletvekili Bilgiç, ilçemize yeniden hizmet verecek olan hükümet konağı Şarkikaraağaç’a hayırlı olsun dedi.

Belediyemiz 50. yıl parkı ve yürüyüş yolu projeleri hakkında Belediye Başkanı İsa Çarkacı’dan bilgi alan  TBMM Başkanvekili Bilgiç ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

 

 Şarkikaraağaç ziyaretinden sonra Yalvaç'a geçen Bilgiç, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Alperen Özer ve Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ile bir araya gelerek Çınaraltı meydanında kendileriyle Isparta ve Türkiye gündemi üzerinde uzun süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

 

Bilgiç'in Ziyareti ile ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Özer, değerli büyüğümüz Türkiye Büyük Millet Meclisi başkan vekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, ilçemizi ziyaret ederek kendileri ile uzun süre sohbet etme fırsatı bulduk. İlçemize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından ötürü kendisine teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir


Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Başkan Palancıoğlu AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatı ile iftarda buluştu Başkan Palancıoğlu AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatı ile iftarda buluştu
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor