TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI


Gündem 21.03.2020 21:54:00 0
TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Bilgiç; “Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin ardından Feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Miraç, Receb ayının 27. gecesi Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in Mescid-i Haramdan Mescid-i Aksâ’ya, oradan semaya, yüce âlemlere, İlâhî huzura yükselmesidir.

Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan, toplumumuzun manevi değerlerinin güçlenmesini sağlayan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizin pekiştiği özel gecelerdir. Bu mübarek gecenin İslam Alemi’nin birliği, dirliği ve beraberliğine; insanlığın selameti, huzuru, barışı ve mutluluğuna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyor, başta sevgili Ispartalı Hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni kutluyorum” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü