TDP liderinden Kılıçdaroğluna koltuk göndermesi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, isim vermeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunu eleştirirken, "Genel başkan, partisini 2 genel seçim iktidara taşıyamıyorsa görevini bırakacak kesinlikle çünkü genel başkan koltukları zaman tüketm


Gündem 12.02.2021 11:30:00 0
TDP liderinden Kılıçdaroğluna koltuk göndermesi

SİİRT (İGFA) - Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Siirtte partisinin il binasının açılışı amacıyla düzenlenen programda, partililerce davul zurna eşliğinde Türkçe, Kürtçe ve Arapça "Hoş geldiniz" yazılı pankartla karşılandı.

Daha sonra bir düğün salonunda partililerle buluşan Mustafa Sarıgül, TDPnin Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyetin değerlerini koruyan, alın teri ve emeğin yanında olan bir parti olduğunu anlattı. "TDP uyumdur, huzurdur, ahenktir. Çünkü gücümüzü tarihimizden, geçmişimizden, atalarımızdan, dedelerimizden, edatlarımızdan, barış ve esenlikten alıyoruz" diyen Mustafa Sarıgül, ülkenin her noktasında kültürlerin birbirine saygı duyması gerektiğini dile getirdi.

Gerçek bir demokraside çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığını aktaran Sarıgül, "O gerçek demokrasi için neyi bekliyoruz, biliyor musunuz? Bugün Ankarada 20 yıldır iktidar ve muhalefet konuşuyor. Onlar yeteri kadar konuştu. Ondan sonra değişim konuşur, siz konuşacaksınız. Sorunlarımız, problemlerimiz olabilir. Bu sorunları ve problemleri kardeşlik hukuku içerisinde çözeceğiz" diye konuştu.

İsim vermeden Cumhuriyet Halk Partisi (CHO) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu eleştiren Mustafa Sarıgül, "Genel başkan, partisini 2 genel seçim iktidara taşıyamıyorsa görevini bırakacak kesinlikle çünkü genel başkan koltukları zaman tüketmeye değil hizmet üretme yeridir" derken, "Genel başkanı delegeler seçmeyecek. Genel başkanı, partiye kayıtlı bütün üyeler seçecek. Bir pazar günü bütün ilçelerde sandık kurulacak. Tek tek geleceğim, köylerinizi, beldelerinizi, mezralarınızı, ilçelerinizi, illerinizi dolaşacağım. Takdir eder de oy verirseniz haziranda genel başkanlığa adaylığımı koyacağım. Takdir sizin olacak" diye konuştu.

Sarıgüle programın sonunda isminin yer aldığı Siirt tiftiği hediye edildi.

Programa, TDPnin bazı genel başkan yardımcıları, Siirt İl Başkanı Faruk Evliyaoğlu ve partililer katıldı.

 


Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.
Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun” Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dr. Demir, “Çocuklarınızı gün
Şehirler arası otobüs terminali açıldı Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen törenle açıldı. İstanbul yolu üzerinde Çünür Mahallesi’ne yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali a...