Gündem

Gündem Haberleri

"TEŞEKKÜRLER ŞÜKRÜ BAŞKAN''


Gündem 11.02.2020 23:42:00 0

TEŞEKKÜRLER ŞÜKRÜ BAŞKAN''

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sermet Mahallesinde ihtiyaç sahibi bir vatandaşı evini tadilat ettirdi. Sermet Mahallesi Muhtarı Bekir Küçüktütüncü mahallesi sakinleri adına Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Sermet Muhtarı Küçüktütüncü yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi bir ailemizin evinin tadilatlarında yardımını esirgemeyen başta Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, Fen İşleri Müdürümüz Halil Kadan’a, Su ve Kanalizasyon Müdürümüz Halil Turan’a ve çalışan tüm ekip arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkürler.”

Isparta Müteahhitler Birliği İlçelere Açılıyor Kurumsallaşma sürecini tamamlayarak yeni ofisini hizmete açan Isparta Müteahhitler Birliği, şehir merkezinde yakaladığı güçlü birlikteliği şimdi ilçelere taşımayı hedefliyor.
Yusuf İbiş Burdur’da Gençlerle Buluştu: “Kararlı ve Azimli Gençlik Burada” AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, Burdur İl Başkanlığı’nda gençlik teşkilatlarıyla bir araya gelerek hedef ve ihtiyaçları istişare etti; Burdur gençliğinin kararlı ve çalışkan yapısına vurgu yaptı.
AK Parti Gençlik Kolları Isparta’da AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Isparta’da kamu yöneticileri ve parti teşkilatıyla bir araya gelerek gençlere yönelik projeleri değerlendirdi.
AK Parti Gençliği Davraz’da Buluştu Ak Parti Gençlik Kolları, Ramazan ayının beşinci gününde, Davraz Dağı’nın eteklerinde binlerce gencin katılımıyla iftar programı düzenledi.
YÖK-TOBB protokol yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Protokol Yü